Първоначално публикувано от kuker
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Засмуква ми въздух
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
от опит миналата седмица го видях, на гофрираната част на тръбата след дебитомера във вътрешноста на гънките - не тези които се виждат отвън а тези във вътрешността,симптомите бяха - променя оборотите на празен ход, по-баво набира скорост(от място) и т.н.
-
Първоначално публикувано от barcelon4eto Покажи съобщениеимам проблем с моята алфа156 е 1.8 от някаде ми засмуква въздух и има забавяне при тръгването помагай ако можеш с нещоsigpic
"Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"
Comment
-
Първоначално публикувано от barcelon4eto Покажи съобщениеимам проблем с моята алфа156 е 1.8 от някаде ми засмуква въздух и има забавяне при тръгването помагай ако можеш с нещо
За да се разбере дали засмуква въздух на мястото на дебитомера се слага накрайник с манометър. Отваря се дросела и са надува с компресор на не повече от 0,5 бара. Спира се компресора и се оставя да държи налягане. Навеждаш се към мотора и почваш да слушаш за съскане. Ако не чуваш съскане гледай манометъра дали му пада налягането. 15 мин са достатъчни ако държи налягане толкова време.
Просто като чета това "От някъде смуче въздух.... помагайте"... Как трябва да помогнем?Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
Comment